Ontwerpafdeling Ravebo

Autodesk Inventor render of a scrubberVoor het realiseren van de projecten heeft Ravebo haar eigen technische constructietekenaars in dienst welke gebruik maken van het software pakket Autodesk Inventor. Daardoor heeft Ravebo vele mogelijkheden en de flexibiliteit voor het maken van de ontwerpstudies richting haar klanten. Tijdens de concept fase werken de constructietekenaars en de proces engineers samen om het best mogelijke ontwerp te maken zodat de installatie functioneel wordt maar ook onderhoudsvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig wordt.
Als het eerste concept gemaakt is op basis van de klantspecificaties sturen wij deze ter beoordeling naar de klant zodat deze kan verifiëren of de installatie op de bestemming geplaatst kan worden. De belangrijkste zaken waar afstemming over gevonden dient te worden zijn onder andere de afmetingen, oriëntaties van aansluitingen, hijsmogelijkheden, inspectie- en toegangsluiken, footprint en bedrijfsgewicht. 

Mogelijkheden

Als Ravebo ook de elektrische voorzieningen in haar scope heeft kijkt de constructeur, programmeur en de E&I engineer samen wat de mogelijkheden met betrekking to bekabeling en de gevraagde functionaliteiten van de installatie.  De klant heeft de mogelijkheid om te bekijken of er in de praktijk clashes zijn met de omliggende installaties ingeval het een bestaande faciliteit betreft. Vaak wordt de installatie ingetekend in een (3D) tekening van de fabriek zodat eenvoudig bekeken kan worden of alles ook past zoals het door de beide partijen bedacht is. 

Na goedkeuring

Als alles akkoord bevonden is worden de benodigde materialen besteld en wordt alles wat nodig is voor de productie voorbereid en worden er werkinstructies, productie- en detailtekeningen inclusief lasprocedures opgemaakt. Tijdens de productie van de installatie wordt zowel de tekenaar als de engineer bij het proces betrokken om zodoende ook waar nodig detailverbeteringen door te voeren. 

Oplevering

Scrubber bij klantAls de installatie gereed is wordt er een dimensionele controle uitgevoerd en eventuele wijzigingen aangebracht op de asbuilt tekeningen. Daarna wordt de installatie gebeitst en gepassiveerd bij een externe gespecialiseerde partij.  Daarna wordt het geheel geassembleerd er worden de benodigde testen en FAT met de klant uitgevoerd alvorens de installatie op transport naar de klant gaat. Wanneer de installatie bij de klant op locatie komt wordt het geheel onze eigen monteurs geïnstalleerd, in bedrijf gesteld en compleet met training en werkinstructies aan de gebruiker opgeleverd

Neem contact op met onze scrubberspecialist

Verhoog uw industriële processen met onze geavanceerde natte gaswassers. Onze specialist staat klaar om u te begeleiden naar efficiëntie, productiviteit en milieunaleving. Neem nu contact met ons op voor deskundig advies, maatwerkoplossingen en snelle reacties. Laten we vandaag nog uw perfecte scrubberoplossing vinden.

Neem contact met ons op