Aangepast Scrubber Systeem met Externe Ondersteuning voor Optimale Prestaties

Scrubber installatie

Incinerator ScrubberHet ontwerpen, fabriceren en leveren van een op maat gemaakt open spray scrubber systeem dat speciaal geconfigureerd is voor het reinigen van hete rookgassen afkomstig van een verbrandingsinstallatie.

Het scrubber systeem is een verticaal 3-traps systeem dat geconfigureerd is met een quench voor het adiabatisch koelproces van het gas, een alkali fase voor de neutralisatie van de HF en ten slotte een neutrale spray sectie.

De stofdeeltjes worden in alle fasen van de gaswasser geabsorbeerd.

Geavanceerde Componenten voor Efficiënte Reiniging

Het systeem is uitgerust met een besturingskast met een Siemens PLC, KSB-pompen, Endress+Hauser instrumentatie, een chemisch doseringssysteem en een 15 m schoorsteen en een schijfafscheider (clarifier) om het sproeivloeistof te recyclen.

Externe Ondersteuning voor Zorgeloos Onderhoud

Ter bevordering van de klanttevredenheid heeft Ravebo het systeem voorzien van externe ondersteuning, wat betekent dat Ravebo de installatie op afstand monitort voor externe ondersteuning en optimalisatie van de scrubber.

Cloud-Based Gegevensopslag voor Verbeterde Betrouwbaarheid

Alle relevante scrubber gegevens en meetgegevens van de CEMS worden continu opgeslagen in een cloud-gebaseerd systeem om dataverlies bij hardwarestoringen te voorkomen.

Procesomstandigheden (ontwerpgegevens gaswasser)
Gasstroom : 3.000 Nm3/h
Ontwerptemperatuur : 850 °C
Bedrijfsdruk : atmosferisch
Ontwerpdruk : atmosferisch
Samenstelling van het gas
Stof : 800 mg/Nm3
HF : 35 mg/Nm3
Emissiegrenswaarde gaswasser
Stof : 5 mg/Nm3
HF : 1 mg/Nm3