Geurwasser voor bakovens

Geurwasser voor bakovensEen horizontale open wasser van roestvrij staal. Deze gaswasser bestaat uit een rechthoekige behuizing met gelijkrichters, drie wassecties met geïntegreerde wasvloeistofopvang en druppelscheiders. De wassecties zijn voorzien van een toegangsluik. De behuizing is voorzien van aansluitkegels tot een leidingdiameter van Ø 630 mm. De aansluitkegel bij de gasingang is eveneens voorzien van een inspectieluik.
.

Als wasvloeistof voor de eerste wassectie kan natronloog worden toegepast. Als wasvloeistof voor de tweede wassectie kan natriumhypochloriet worden gebruikt. Voor de derde wassectie moet een neutrale wasvloeistof worden gebruikt.

Are you facing any challenges?
Get in touch with us

De wasser is opgebouwd, gezien in stroomrichting, uit de volgende secties:

  • Natronloog (NaOH) sectie, alkalische wassectie met natronloog oplossing, voor het verwijderen van de zuurvormende componenten en vetten.
  • Druppelafscheider, ter voorkoming van verontreiniging van het waswater van de natriumhypochlorietwassectie.
  • Natriumhypochloriet (NaOCl) sectie, oxidatieve wassectie met natriumhypochlorietoplossing, voor het uitwassen van de geurcomponenten en eventuele dampen van de natriumhydroxide wassectie.
  • Druppelafscheider, ter voorkoming van verontreiniging van het waswater van de neutrale wassectie.
  • Neutrale sectie, wassectie met schoon waswater, voor een laatste opvang van in water oplosbare gasdeeltjes en eventuele dampen uit de wassectie met natriumhypochloriet.
  • Fijnafscheider, voor het verwijderen van de meegevoerde druppels.

Technische specificaties

Luchtstroom : 8,000 Am3/u
Afmetingen (L x W x H) : 5.000 x 1.250 x 1.750 mm
Materiaal : Roestvrij staal 316L
Locatie : buiten
Leeggewicht : 1,500 kg
Operationeel gewicht : 4,500 kg

Het systeem is compleet met een Siemens S7-1500 PLC in een Rittal roestvrije kast.